31. DÖNEM POMEM EĞİTİM ÖĞRETİMİNİN BAŞLAMASI MÜNASEBETİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN KURBAN KESİMİ
  09 Ekim 2024

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz 31. Dönem POMEM öğrencilerinin eğitim öğretiminin başlaması münasebetiyle 09.01.2024 Çarşamba günü eğitim öğretim döneminin kazasız ve belasız geçmesi, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendirilmesi amacıyla; Erzincan Valisi Sayın Hamza AYDOĞDU, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sayın Murat ATAÇ, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Adem BAŞIBÜYÜK, Vali Yardımcısı Sayın Yusuf İZCİ, Vali Yardımcısı Sayın Ömer ÖZBAY, Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Emre CANPOLAT, Vali Yardımcısı Sayın Rumeysa Sena KURT, Tercan Kaymakamı Sayın Neslihan KISA DUMAN,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Veysel YANIK, İl Emniyet Müdürü Sayın Zafer BAYBAYA, İl Müftüsü Sayın İsmail FAKİRULLAHOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hacı Ömer KARTAL, İl Sağlık Müdürü Dr. Sayın Cihan TEKİN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ahmet TANOĞLU,’ nun katılımlarıyla kurban kesimi gerçekleştirilmiştir.