29. DÖNEM POMEM MEZUNİYET TÖRENİ
  09 Aralık 2023

Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde 09.12.2023 Cumartesi saat:10.00’da 29.Dönem POMEM Eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Emniyet Teşkilatına katılmaya hak kazanan 1521 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlenmiştir.

Mezuniyet Törenine Erzincan Valisi Doç. Dr. Sayın Hamza AYDOĞDU, İl Emniyet Müdürü Kenan KURT, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer KARTAL, Gençlik Spor İl Müdürü Volkan Burak MUMCU, öğrenci aileleri ve ilimiz basın mensupları teşrif etmiştirlerdir.

Dönem birincisinin konuşmasının ardından POMEM Müdür Vekilimiz Sayın Alper ÖZDEMİR öğrenci ve ailelere hitapta bulunmuş ve akabinde İl Valisi Doç. Dr.Sayın Hamza AYDOĞDU hitaplarını gerçekleştirerek dereceye giren öğrencilere hediye takdiminde bulunmuşturlardır.

Mezuniyet Töreni öğrencilerimizin yemin etmesiyle son bulmuştur.