27. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni
  22 Haziran 2022

Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde 22.06.2022 Çarşamba saat:10.00’da 27.Dönem POMEM Eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Emniyet Teşkilatına katılmaya hak kazanan 826 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlenmiştir.

Mezuniyet Töreninde Sayın İçişleri Bakanımız mezun olacak öğrencilere telefonla hitapta bulunmuş ve meslek hayatlarında başarılar dilemiştir. Mezuniyet Törenine İl Valisi Sayın Mehmet MAKAS, İl Emniyet Müdürü Kenan KURT, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin EROL , İl Emniyet Müdür Yardımcıları, öğrenci aileleri ve ilimiz basın mensupları teşrif etmiştirlerdir.

Dönem birincisinin konuşmasının ardından POMEM Müdür Vekilimiz Sayın Alper ÖZDEMİR öğrenci ve ailelere hitapta bulunmuş ve akabinde İl Valisi Sayın Mehmet MAKAS hitaplarını gerçekleştirerek dereceye giren öğrencilere hediye takdiminde bulunmuşturlardır.

Mezuniyet Töreni öğrencilerimizin yemin etmesiyle son bulmuştur.