26. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni
  20 Haziran 2021

Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 26. Dönem POMEM öğrencilerinin mezuniyetini 20 Haziran 2021 Pazar günü kapalı spor salonumuzda yapılan tören ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

26.Dönem POMEM mezuniyet törenine İlimiz Valisi Sayın Mehmet MAKAS, İl Emniyet Müdürü Bülent ŞENSOY ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Halil ALTINTAŞ katıldı.

Mezuniyet törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından dönem birincisi Muhammed Erdem TAVUS tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Dereceye giren ilk 3 öğrenciye Erzincan Valisi Sayın Mehmet MAKAS tarafından başarı belgesi, plaket ve hediyeleri verildi. POMEM Müdürümüz Sayın Alper ÖZDEMİR ve Erzincan Valimiz Sayın Mehmet MAKAS’ ın konuşmalarının ardından eğitimlerini tamamlayan 453 polis adayımız yemin etti. Yemin töreni sonrası mezun olan polis memurları keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.

Haber Paylaş