23. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni
  07 Ağustos 2019

Erzincan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 23. Dönem POMEM öğrencilerinin mezuniyetini 7 Ağustos 2019 Çarşamba günü kapalı spor salonumuzda yapılan tören ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

23.Dönem POMEM mezuniyet törenine İlimiz Valisi Sayın Ali ARSLANTAŞ, Erzincan Milletvekili Sayın Burhan Çakır, Erzincan Eski Milletvekili Sayın Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu, İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mezun olan polislerin aileleri ve yakınları katıldı.

Mezuniyet törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından dönem birincisi Mehmet Yavuz tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Dereceye giren ilk 3 öğrenciye Erzincan Valisi Sayın Ali ARSLANTAŞ tarafından başarı belgesi, plaket ve hediyeleri verildi. POMEM Müdürümüz Sayın Alper ÖZDEMİR ve Erzincan Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ’ ın konuşmalarının ardından eğitimlerini tamamlayan 995 polis adayımız yemin etti. Yemin töreni sonrası mezun olan polis memurları keplerini havaya fırlatarak, salonda bulunan aileleri ile mezuniyetlerini kutladılar.